vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer längtar efter något som kan rädda mig


Hur fasen ska man se ut på en tjejkonferens?
Inte så fint att gå så här, ser ni?! Mitt hår är ju typ LOCKIGT? Nu fattar ni väl varför jag plattar de? Helt osminkad oxå.. Vet inte äns varför jag la ut den bilden men någon bild ska man väl ha?

 men nu blire tjejkonferens! Ojojoj börjar bli affärskvinna nu!

Haha, ja tjejkonferens då! det blir yoga hälsoprat! Hälsofrukost och lite pyssel.. Ser fram emot det! Även om man känner sig lite hurtig..

Igår då var jag jäkligt hurtig! chelsie och jag joggade typ as snabbt hela vägen ner till Annelundsparken, vi skulle vara där med gympan..
men jag ramlade i någon jävla vattenpöl och såg ut som en dränkt katt! Var helt jäkla pissblöt, och smutsig! Måste sett sjukt ut när jag gick med måns och andreas och alla tre haltade sig fram.. Andreas har typ opererat foten och måns skulle bara komma på ngt för att slippa vara med på gympa lektionen.. Hela mitt knä var helt blodigt och jag har fortfarande en massa smuts som sitter fast i såren i händerna..



Aja, men puss på er alla jädrans grodor!

MODE



I mode kategorin kommer jag skriva om.. vad? Ja precis! Mode! Trallalalala!

Jag kommer ungefär skriva om som i det förra inlägget, vad jag tycker och tänker, vad som jag tycker är snyggt och vad som jag tycker är lite mindre snyggt!

Enjoy!

hööst

nu börjar ju hösten!  H&M har fått in oootroligt många snygga saker! Dom är billiga, helt ok kvalitet, och framför allt uuursnygga! Jag tycker H&M kan mer om mode än t.ex Jolina? ALLA ska ha kläder därifrån?
 
*åh men kolla min nya hunkydory kofta, och min nya odd molly! elr mina Prime Boots! Jag har ju min egna stil och bryr mig inte om vad alla andra tycker!*


gumman? se dig omkring! Exakt alla går runt med likadana kläder.. så du kan lägga ner det där med din egna stil för du ser precis ut som alla andra!
 Visst, jag tycker det är jättefint med dom kläderna! Jag skulle verkligen INTE tacka nej till någon Hunky dory kofta elr Odd molly.. men se likadan ut som alla andra? NEJ TACK!




rainindatown

Nu börjar jag bli riktigt less på min design! Går fan seriöst inte att ha en fulare -.-'
Åskar as mycke här i Borås, nästan lite mysigt tycker jag!

Vaknade på morgonen av att fönstret skakade och det mullrade ute... Det första jag kom att tänka på var:
'' Hah! Dom hade fel jorden går inte under 2012 utan 2011! in your face bitches!''

fast sen fattade jag ju att det bara var åska...



Nej men så farligt är det väl inte?

så kan man ju också göra!

Gick upp 6 imorse, tog på mig kläder, åt frukost, sminka mig, fixa håret packa väskan öva på glosorna och så var man färdig och redo att gå till skolan 20 över 7, trodde jag började 8 men jag började 5 i nio!
Fattar ni?!?!?!? SERIÖST! jag hade kunna sova minst en timma längre än vad jag gjorde!? är DÖDSTRÖTT!

Mamma, pappa och lisa ska dra nu så jag får vara lite ifred, tur.. Jag tycker inte om att vara med familjen på morgonen är inte direkt ngn människa som har ett jättebra morgonhumör.. Tycker om att sitta och äta frukost ifred!



old pic

Tappat lusten

Jag har tröttnat på att blogga lite.. jag har inget att blogga om, har inga fina bilder att lägga upp och just nu är mitt liv allmänt ointressant... Det skyller jag på och kommer inte blogga så mycket tror jag.. Kanske försöker komma på någon fin design som jag kan ha..


Gud vad jag är tråkig 


Morsning blöggen!

ska dra till skolan om typ 1 min! Så det blir lite snabb bloggning nu på morgonen för jag har inte bloggat på hela helgen.. Idag har vi bild! det är typ bara jag som gillar våra bildlektioner på skolan.. elr asså jag tycker det är kul att rita men jag gillar inte läraren, det tror jag inte det är någon som gör! Jag vill ju ha PK! ( den gamla bildläraren som engelbrektskolan hade)

Nu MÅSTE jag dra! det har redan gått en minut!
XoXo


min plattång -.-'

Skolan börjar :(:)

Skooola idag! Både kul och inte kul... Hade inte haft något emot att ha några extra veckor på sommarlovet! Som Paris, min kompis/avlägsna släkting hon börjar skolan den 16 sep! oooorättvist...

Men så här ser jag ut idag iaf, allt är från bikbok Det jag visade er i förrgår! Har även läppstiftet som jag köpte
Tänkte försöka köra på en lite mer vågad stil nu i höst och så.. hade så tråkig stil innan, men nu vill jag synas!






Min platttång är inte den bästa, får köpa en ny!

oLd PiCtUrEs

Har suttit och kollat igenom alla mina gamla youcam bilder, så mycket som har förändrats! Första bilden är min första bild jag tog med min dator och det var samma dag jag köpte den! haha kolla vad liten jag var!


Känn ingen sorg för mig i göteborg

Shoppa gärnet i götet med farmor och Lisa idag! supermysigt<3
Igår var jag ju på liseberg.. haha ingen ville åka atmosfear med mig så jag skippa den! får åka den när jag går nästa gång!

Hittade detta i den underbara staden:


BikBok



BikBok



Carlings, farmor ville egentligen inte att jag skulle köpa denna eftersom det står mortal på den, haha  
( för er som inte vet så betyder Mortal dödlig, och min farmor är rätt kristen)



byxor från BikBok, det är hög midja på dom, har aldrig haft ett par som är det men man får ju testa lite nytt!



korallfärgat läppstift, Lindex

Sen köpte jag en hissgardin, som såg ut typ så här:




Ha en bra kväll alla härliga människor!<3


wake up it's a beautiful morning!

Skolan börjar på torsdag! Vet inte var jag ska ta vägen

Men en positiv sak är att imorgon ska jag till liseberg! Tjohoooooooooooooooooooooo! Älskar Liseberg!! Men jag vet inte om jag vågar åka atmosfear..  haha jag är så otroligt feg! Fast jag har vågat åka alla andra attraktioner så, jag är ju inte jättefeg ändå

Men usch kolla vad läskigt det ser ut! Jag får ångest bara genom att kolla på bilden!? Är ju så sjukt höjdrädd!



Föredrar hellre det här:


10 sanningar om mig!

1. Jag tycker inte Uggs är fint, har aldrig tyckt det, kommer aldrig att tycka.. men ändå har jag ett par som jag aldrig har använt?

2. Jag tycker det sjukt jobbigt ibland när folk vill att ALLT ska vara rosa och glittra!

3. Jag gillar att sjunga, sjunger dock inte speciellt bra..

4. Föredrar brunetter framför blondiner

5. Jag skulle vilja att min hund var mindre så jag kan ha henne i en väska och gå runt på stan, HAHA!

6. Just nu föredrar jag hellre the lonely islands än beyonce elr lady gaga

7. Jag är helt GALEN i godis

8. Jag tycker inte om pannkakor, våfflor, pizza, bullar, tårtbotten, bröd, pasta och spaggetthi... osv.

9. Jag hatade modet när alla skulle gå runt med en sjal på axlarna.. mormor mode?

10. Jag tycker det är coolt med motorcyklar och kommer att få en när jag fyller 16 det har JAG bestämt!


it's the little things that makes life big

Var tvungen att gå upp tidigt idag skulle till läkaren -.-' så konstigt egentligen.. när man var liten gillade man att gå till typ läkaren elr tandläkaren? och nu hatar jag det! Usch! ska till stugan ikväll, som vanligt inget internet där som ni vet  Ska nog vara med Clara och Måns lite idag! Man får se vad vi kan hitta på!

puss å kram!


Paris!

Min underbara brylling Paris från NY var jag med igår+idag! Brylling är typ en avlägsen släkting ( min pappas sysslings barn) Haha kompliserat! Aja, vi hade det superkul! Shoppa på stan, kollade på filmen You again och på typ 10 avsnitt av Bad Girls Club! Haha det är typ som Big Brother fast det bara är en massa tjejer som festar och bråkar hela tiden!  På stan köpte jag: Lösnaglar, Lösögonfransar och en ny laddare till min mobil som inte har funkat innan? :s Sen var jag och Paris på badhuset idag också! Haha.. barnslig man kan va..

Vill bara passa på att säga förlåt för att mina blogginlägg är så EXTREMT tråkiga! Men ni måste ju förstå att man inte har lika stor lust att blogga nu på sommaren!? Ni får vänta till tråkhösten! Då kommer jag blogga mycket och shoppa mycket också! eftersom födelsedag betyder höjd månadspeng! Kanske en moppe elr systemkamera elr varför inte navelpiercing!? Haha några saker som jag önskar mig bara

XoXo




brist på fantasi -.-

asså ibland får man sånt hjärnsläpp så man inte vet vad man ska blogga om?! Har ni vart med om samma sak, man känner för att blogga om ngt men kommer inte på en enda intressant sak? så det slutar med att det blir ngn tråkig, hej idag var jag på stan och fikade hejdå.. och en ful webcam bild när man sitter helt finnig i hela ansiktet med gräsliga kläder.. haha, så typiskt mig och min blogg!  

Just nu är det ett sånt tillfälle, jag håller inte på med någonting.. sitter till och med och kollar på leila bakar i frankrike elr ngt  även fast jag känner för att blogga om ngt kul! åh varför sitter jag och kollar på det här programmet man blir ju så himmlans sötsugen! snart så kommer jag nog springa upp och ta en kaka och sen få dåligt samvete för att jag känner mig tjock..

oj det blev ett rätt långt inlägg om ingenting! grattis till er som orkar läsa..



r.i.p<3

usch vad hemskt.. det var en flicka som höll på att drukna för några dagar sedan i kypesjön som ligger väldigt nära mig.. 
Men när ambulansen kom så fick dom igång andningen och det verkade som att hon skulle klara sig tror jag.. Men idag så avled hon.. Jag har inte riktigt fattat vad som har hänt, för jag förstod inte hur hon kunde ligga under vattnet i 10 min?! Det brukar vara rätt mycke folk på badplatsen.. Men det är ju såklart hur hemskt som helst, och jag tycker synd om hennes familj och vänner.. Jag vet hur det känns att förlora ett syskon elr en släkting.. Hon blev ju bara 10 år, man har ju inte hunnit leva hela sitt liv då! Tycker inte det borde gå att dö när man är så ung..

vill du läsa mer om händelsen klicka HÄR


EmmaPemma


skitsnygg bildkvalitet och underbara outfits! elr inte...

Var med min underbaring idag! Inte träffat henne på jääättelänge! Träffa ju henne senast när jag var i hennes båt och kom hem med hudcancer, remember?

Vi är så himla påhittiga! elr kanske inte, större delen av dagen gick åt med att vi lagade mat, inte hade ngt att göra, gjorde äcklig glass och spyfärdiga maränger.. Haha, mådde illa i typ en halvtimma efteråt.. Sen gjorde vi en superrolig film som vi döpte till : 10 saker man kan göra med en kudde!  Skit gulligt bara!

Puss och kram alla godingar!


Right now.. c&m!

snart kommer sötnosarna Clara och Måns hit, man vet aldrig vad man kan hitta på med dom! Jag tror att min lillasyrra ser mer fram emot att måns kommer hit än vad jag gör, hon tycker det är skit spännande att clara har en pojkvän! haha sötnos

see you later alligators!



Lilla Clara och stora Måns

ny header, snart..

Haha, ursäkta mig för det förra lite arga inlägget.. :o blev bara lite tjurig
Idag blir det nog elsfborgs match! elr Måns har lärt mig att det inte va allsvenskan och att det va typ europaleague...

har börjat lite smått på en header som jag kan ha så länge.. den är inte världens finaste men jag kan ju ha den så länge medans jag kommer på något annat! Ni får tjuvkika lite även om man inte ser så mycket! Jag ska försöka få hjälp av någon som kan sätta upp den elr lära mig för jag vet inte hur man gör än :o


Biiiip, biiip, biiip , biiip

varför detta tänker ni säkert?

För att jag hade skrivit ett aaaaas långt inlägg om mig själv och nu orkar jag inte skriva ett nytt så ni för nöja er med ett litet sånt här tråkigt inlägg! FAN VA DARG JAG BLIR NÄR DEN HÄR JÄÄÄÄÄÄVLA BLOGG.SE SKA HÅLLA PÅ?! HDASIUHFIPAS<HFIUXBGZSIJFNHDZSPODGNSJZDIONZSOFNMSIDFKJ<O!!!!!!!!! :@@@@@@@@@@@@@


oopsy!

Inte blivit ngn bloggning som ni har märkt... :o har haft fullt upp! Sovit över med Emma, vi sov i mitt gigantiska tält, sjuukt duktiga vi var som fick upp det, hahha fick hjälp lite av hennes pappa ioförsig.. man vet ju hur det kan gå när ett kinderägg och en blondin ska försöka sätta upp ett tält!

Mååste byta design på bloggen! jag känner mig verkligen desperat! och denna gången lovar jag att ni ska få en FIN design.. Kanske med lite nya härliga bilder? Hoppas jag får lite mer tid att blogga nu! men annars får ni klara er ( dom få läsarna jag har nu på sommaren  )




RSS 2.0