taggataggatagga!

imorgon äre ju första april och även crazy hairday på våran skola ;) har som tradition att ringa min mormor och lura henne så iår ska Emma hjälpa mig, mohahah! sitter just nu och chattar med Emma och Måns fast dom är lite osociala. Vet fortfarande inte riktigt hur jag ska se ut i håret men ni får se imorgon (A)
kanske ngt sånt här??

hmm??

tänkte byta design på bloggen, kanske någon av dom här? kommentera vilken ni tycker jag ska ha!
____________________________________________________________
______________________________________________________________

lite pank?

guud vad jag känner mig pank, tur att det snart är ny månad och man får lite månadspeng (A)
men jag har verkligen shoppat för mycket i Mars månad, tror jag har shoppat för över 700 spänn, det kanske inte låter mycket men för mig är de det ;) hehe..

veckans blogg!

nu kör vi igång med veckans blogg igen :)
Anmäl er genom att kommentera det här inlägget, vinnaren visas på söndag.

zzzzzzzzzorry :'(

förlåt för den EXTREMT dåliga uppdaterningen men det har vart så mycket plugg .. sen så har jag prov på både tisdag och torsdag så jag känner mig lite död. Idag var det dans med sötaste Emma! superkul, sen vare plugg när jag kom hem, fast jag drog till emma och var med hon och tröttaste clara :)
ha det bra!
puss<3

sorbet (yy)

kom precis hem från en rätt tråkig vanlig dag i skolan, fast det händer alltid något nytt! te.x jag och måns spöade sktien ur emma och clara junke på fottbolls spelet! skit grymma var vi! men just nu sitter jag och käkar hallon sorbet och bara njuuter av det fina vädret! ska ta på mig skinnjacka imorgon ;)...

emo-test

Du är 0% emo!
Du älskar mjuka fluffiga saker och ditt liv är fantastiskt och rosenskimmrande. Vad är emo? !

Testa hur emo du är i testportalens emo test!



hahahaha, puh!

helgens shopping!

Allt från Bik-bok!! :D<3 hittade allt det här och blev verkligen nöjd :))

299:-
149:-
149:- tänk va snyggt med ett par short på sommaren!
299:- fråga mig inte hur den kunde vika sig så konstigt uppe vid vänstra axeln ;)

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!

ASSÅ JÄVLA SKIIT JAG ÄR FORTFARANDE SJUUUK ;((( fick inte gå till skolan imorgon heller.. hela veckan är försörd, fast jag kommer fortfarande åka till mormor och morfar i helgen :)) gjorde en liten sööt bild i paint på mina absoluta bästisar! lite gamla bilder men så sööta!

ersänner,

ni kanske undrar varför jag alltid har så tråkiga webbcam bilder, google bilder elr bilder som jag har gjort själv i paint??! jo men detta beror på att jag har en liten skit kamera och ingen snygg systemkamera! Ibland har jag ju vanliga bilder som jag tagit med min kamera elr som mina kompisar har tagit med sina systemkameror, men nu vet ni iaf andledningen..
( bilden är tagen från google)

when i was a *happyface*

ja, dagen måste jag säga har vart rätt mkt skit, eftersom jag vaknade på morgonen och lät som en strypt giraff -.-'
Men heter man Ella och är en idiot går man till skolan ändå... Kunde inte snacka med någon typ men försökte så gott jag kunde, jag har blivit lite i rösten nu eftersom jag var tvungen att gå hem efter slöjden :(
När jag kom hem och tog tempen ( eller vad den nu heter) hade jag nästan 40 c feber :o OMG! tänk om jag har smittat ngn te.x söta Emma.... :$ förlåt isånnafall....
Har iaf bestämt mig för att inte gå till skolan imorgon eftersom jag måste vara frisk i helgen för då jävlar blire shopping! Nu har jag klagat tillräckligt, tack för att ni orkade läsa allt.. ;)

minni the wierdo


dom fattar inte...

Har haft lite feber idag, men jag har ändå varit fast besluten med att gå till skolan imorgon, men såklart ska jobbiga mamma komma och säga '' nej men du är ju sjuk det syns i dina ögon, när jag var liten gick jag till skolan även fast jag var sjuk och då var jag nära på att få lunginflammation'' blablabla... Jag mår ju bra?! eller inte, men jag vill inte missa slöjden imorgon  Min nya favvo låt är iaf : I'm so happy , med Salem Al Fakir
ful & osminkad

sick ;(

är krasslig idag :( låter som en jävla skata.. Hoppas jag mår bättre imorgon för jag vill vara med på slöjden och fortsätta på min svarta mjukisdress! Ska snart dra och dricka lite te, och sen kanske kolla på en film?? Det är skinnjacka väder idag igen också! * happyface*
btw, igår var det 3 år sen min bror joar dog..<3
R.I.P



sleep over

vi hade studiedag i skolan idag så jag sov över med älsklingarna emma, emma och clara! Så mysigt var det. Det ända dåliga var att emma mådde dåligt idag på morgonen så hon var tvungen att åka hem.. Mår också lite dåligt nu så jag får se om jag går till skolan imorgon :/
hoppas ni mår bättre än vad jag gör,
puss<3



do u ever feel like a plastic bag??

Snart ska jag dra iväg och träna street dance och sen blir det att kolla på lisas skridskouppvisning :)
Ikväll blir det nog att sova över med sötnosarna clara och emma! Myyyys!
Igår vann ju Eric Saade melodifestivalen, personligen tycker jag att låten är rätt bra så jag hoppas att det kommer gå bra i eurovision , haha :)
nu kommer emma och en kvart så jag måste göra mig iordning, pusshej!<3

hiss/diss


skinnjacka väder!

ungefär som soligt höst väder! Helt underbart asså :))
blä! hatar, bokstavligen HATAR slask! ingen mening med det asså!

bik bok


pictures


dagens shopping!

glitter 49:50

pappas köp från coop 399:-
( måste bara säga att den är gigantiskt, 9,5 m )

bloggtips??

finns ju inget intressant att blogga om typ?? Känns ju så tråkigt att bara skriva: hej idag har jag varit med .. blablabla?! Skulle gärna vilja ha lite tips om vad jag kan blogga om :)) så snälla skriv!

HURRA!!!!!!!!

TJOHOOO! jag kom på va felet va när jag inte kunde ladda upp bilderna! Dom var större än 8 mg! ahh att jag nt tänkt på det tidigare ... :@

5 sanningar!

5 sanningar om mig själv:
1. Jag HATAR grävmaskiner
2. Jag är glutenallergiker
3. Jag älskar godis i alla lägen...
4. Jag tycker om när folk tycker synd om mig
5. Jag tycker det är läskigt med mörka skogar

sötnosarna!

Sov över med sötnosarna clara och emma, från lördag till söndag. Så mysigt! Vi kollade på lite filmer och käkade en massa godis, chips, läsk och ben&jerry<3
imorgon är det skola igen (n) fast det ska blir gött att träna imorgon för jag har varit en sån tjockis hela helgen!
är såå arg på blogg.se för det funkar inte att lägga upp bilder för mig?!!!!!! det går bara att kopiera bilder från google -.- är oxå arg för att jag håller på att bli riktigt förkyld.... typiskt..

kärlek?

vad kärlek är för mig :
shopping med bästa kompisen
busa med hunden
sommaren
ta den där efterlängtade tuggan på Ploppen..
lyssna på den bästa låten
familjen
köpa nya kläder!
sova över med bästisarna
allting som man längtar efter...

sorry :'(

det funkar inte att lägga upp bilder på blogg.se så det får bli lite senare...
Men, men! Idag har jag varit med sötaste Elin Ruud! Hahaha, måste säga att vi var vääldigt sluga idag! Vi tog en tom coca cola flaska ( en sånn där stor) och fyllde den med vatten och så hällde vi i röd och grön karamellfärg så att det såg ut precis som cola, sen tog vi 2 pinnglassar var och la allt i en ica påse och började gå till ett gym som heter Björks. När vi var där ställde vi oss utanför deras stora fönster och började äta och samtidigt kolla på dom som tränade. HAHAHAHA så HIMLA kul vare! Asså ni måste pröva! Ni skulle sett dom som tränade! HAHAHA deras miner asså!



pictures


ellas tjockis-mellis

var lite extra tjockis idag vid mellanmålet och gjorde en varm kopp choklad till mig själv och lillasyrran och hennes kompisar. Super gott! Här har ni receptet!

( till 4 pers)
This is what u need:
1 dl kakao
4-5 msk socker
1 dl vatten
1 l mjölk
vaniljglass eller grädde
chokladsås eller marsmallows

this is what u do!
Blanda kakao, socker och vatten i en kastrull. låt blandningen koka upp under omröring. Tillsätt mjölken och värm lååångsamt upp igen under omröring. Häll över blandningen i muggar elr liknande och toppa med vaniljglass elr grädde. Och ringla sedan chokladsås eller lägg på marsmallows. KLART!
uuuunderbart gott!


RSS 2.0